Välkommen till min blogg!

Här kommer en liten presentation av mig, mitt företag och hemsidan.

Från dag ett när coronan gjorde sitt intåg så tänkte jag att jag skulle ta tillfället i akt och uppdatera mitt företag under de veckor som blev satta på paus. Men tiden gick och jag insåg att jag ville bygga upp nya tjänster och rev ner gamla hemsidan. Jag har förutom att utveckla företaget även utvecklat mig själv och gått ett par fortbildningar bland annat i medarbetarskap och blivit diplomerad livscoach.

Jag är i starten av 2.0 i mitt företagande och allt känns helt rätt. Inget ont som inte har något gott med sig. Jag är tacksam för det tid jag har fått och är stolt över att jag så tidigt tog tag i min dröm att ta ännu ett steg i livet.

Min vision är och har alltid varit att lyfta andra och att lära människor att lyfta sig själva och varandra. Allt som vi gör ger ringar på vattnet både på jobbet och i övriga livet.

Det finns till exempel över 73% därute som vantrivs på sina jobb. Tänk vilken skillnad det skulle göra om de fick känna sig sedda, delaktiga, att de kände uppskattning och meningsfullhet i arbetet. Det skulle minska sjuktal och kostnader, dessutom så skulle det ge större intäkter.

Det finns även många som går omkring och känner att livet skaver. De har drömmar, men tror inte att de har förmågan till förändring. Kanske har de fått höra sen de var små att de inte kan, att man inte ska tro att man är något. Men jag är övertygad att alla kan mycket mer än de tror, ibland kanske lite starthjälp behövs.

En stor del av min uppväxt fick jag inget stöd, uppskattning, kärlek eller kände tillit. Jag visste inte vad varken självkänsla eller självförtroende var. Jag var tyst, blyg och vågade aldrig räcka upp handen i skolan för att jag var så osäker. Jag trodde inte att jag kunde något. När jag flyttade hemifrån i gymnasiet så bestämde jag mig för att ta reda på vem jag egentligen var, vem jag ville vara och att ingen skulle få säga till mig vad jag kunde eller inte. Jag skulle säga ja till saker jag ville göra och våga prova olika saker. Mycket av den kraften hade jag fått tack vare min första chef som jag fick på mitt första sommar- och helgjobb i högstadiet. Hon såg mig, hon lyfte mig och fick mig att inse att jag kunde så mycket mer än jag trodde. Att jag skulle följa mina inre drömmar, våga vara nyfiken på att lära mig saker och göra sånt som jag mådde bra av.

Jag vet vikten att att någon ser och lyfter och det vill jag förmedla till andra. Så det är därför jag driver mitt företag sen 2005 som heter Contingo, det betyder hända och beröra på latin. Jag är föreläsare, utbildare, konsult och diplomerad livscoach. Jag jobbar med självledarskap, medarbetarskap och livsglädje. Jag har även givit ut ljudboken Skratta dig gladare och friskare.

Titta gärna runt på hemsidan och har du frågor så kontakta mig.

Glada hälsningar

Anki