Det börjar med dig!

Boka ett gratissamtal

 Hur går det till? 

Kom med förslag om det är några särskilda veckodagar eller tider som passar dig de närmsta två veckorna från att du läser det här, så hittat vi en tid som passar oss båda.  Då bestämmer en tid för ett gratissamtal på 40 minuter för att se om det här är något för dig.  Vi pratar om vad du vill med ditt liv, dina drömmar och mål. Vi börjar med ditt nuläge och fokuserar på vad du vill göra. Om du inte vet vad du vill så tar vi reda på det tillsammans. Det handlar om din framtid, vad du vill göra och hur du vill leva och hur du ska kunna göra det. Vi jobbar med ett steg i taget. 

Om du bestämmer dig för att bli coachad så börjar vi direkt när du har betalat. Du kommer då att få ett mejl av mig med vad vi har kommit överens om.

Du förbinder dig till tre coaching-timmar. Vill du sen fortsätta så får du det till ett fortsatt rabatterat pris för ytterligare sju coahingtimmar, erbjudandet gäller till sista december. (Bokar du ditt första samtal innan dess och vill fortsätta så får du gå alla dina gånger till rabatterat pris). 

Det vanligaste är att man går 10 gånger, men jag anpassar till varje klient vad som behövs, men mer än 12 gånger ska man inte behöva gå. Vi talas vid varannan vecka och däremellan så får du uppgifter att göra som leder dig framåt mot dina mål och drömmar. Jag har coaching även vissa kvällar, samt förmiddagar ett par lördagar och söndagar i månaden.

Viktigt att veta. Jag använder mig av GDPR. Jag har sekretess och tystnadsplikt om allt som håller sig inom lagen.