Det börjar med dig!

När inventerade du ditt liv senast?

Hur ser din livssituation ut?

Många går omkring och vill göra andra saker än de faktiskt gör i livet, men vet inte var de ska börja. 

En del vet inte riktigt vad de vill, men de vet vad de inte vill.

En vanlig coaching-övning för att börja reflektera över sin livssituation är med hjälp av livshjul. Syftet med övningen är att bli lite mer medveten över vilka olika områden i livet som är viktiga för en själv. Det kan vara ett bra sätt att få i gång sig själv om man tycker det är svårt att börja med en förändring som man kanske egentligen vill ha. 


Här kan du gratis ladda ner dina livshjul för att se hur din livsbalans är just nu.  

 Du gör den i lugn och ro och bara för din egen skull.


*    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *    *   *

Har du funderingar är du välkommen att höra av dig för ett gratis samtal på  via zoom, utan att du förbinder dig till något. Boka här!

Coachingen

Vi börjar med ett zoom-samtal om vad du vill med ditt liv. Vi talar om dina drömmar och mål. Vi börjar med ditt nuläge och fokuserar på vad du vill göra. Om du inte vet vad du vill så tar vi reda på det tillsammans och du skapar din målbild. Vi jobbar tillsammans med dig inifrån och ut för att frigöra din inre potential och öka din självkännedom. Det handlar om din framtid, vad du vill göra, hur du vill leva och hur du ska kunna göra det. Du kommer att få egna övningar och hemuppgifter mellan varje coachingtillfälle för att komma framåt mot just dina drömmar. Vi jobbar med ett steg i taget utefter dina önskemål. 

*    *    *     *    *    *    *    *    *    *    *


Så här går digitala coachingen till. 

Det vanligaste är att först boka ett gratis zoom-samtal först där vi båda kan ställa frågor. Kameran är alltid på vid våra zoom-samtal.

 Vi har ett samtal där du och dina drömmar är i fokus. 

Om du bestämmer dig för att bli coachad så kommer du att få ett mejl av mig med vad vi har kommit överens om och som du skriver under. När du har betalat så bokar du in en tid i min digitala kalender. Du förbinder dig till att göra de uppgifter vi kommer överens om mellan coachingtillfällena för att komma framåt i din process. Du kommer att få olika verktyg och övningar som du kan prova direkt i vardagen. 

Det vanligaste är att man går en gång i veckan eller varannan vecka, det är något du själv väljer. Däremellan så får du specialanpassade uppgifter att göra som leder dig framåt mot dina mål och drömmar.

Vanliga frågor hittar du här!"Du kan tro att du kan,
Du kan tro att du inte kan.
I båda fallen har du rätt."
Henry Ford