Hej! 

Jag heter Anki Lindström och jag är livscoach. Min vision är att alla ska få möjlighet att kunna känna mer glädje både i livet och på jobbet.

Det här har jag lärt mig i livet:

–  Att man klarar mer än man tror.

– Att livet blir roligare om man vågar utmana sig och prova nya saker.

– Vi kan påverka mer än vi tror och det är hur vi tar det som spelar större roll än hur vi har det.

– Ibland måste man pröva sig fram och vägen till våra mål är aldrig spikrak och kunskaperna vi får på vägen i livet kan vi använda på ett positivt sätt.

– Inget är omöjligt, men det kan ta lite olika lång tid att nå dit man vill.

– Man behöver lägga tid på sina drömmar och jobba på dom lite varje dag för att nå dom. 

– Om man vill ha en förändring så måste man våga pröva nya saker. Om man gör på samma sätt som tidigare så får man samma resultat som man alltid fått.

–   Att man måste vara snäll mot sig själv och vara mot sig själv som mot sin bästa vän.

- Många små steg leder framåt. När det första steget är gjort så går det lättare. 


 * * * * * * * * * * * 

Hur det hela började.

Jag frilansade som skådespelare. Jag fick möjlighet att börja undervisa i teaterimprovisation och såg hur mycket mina elever - i alla åldrar - utvecklades. Jag fick i samma veva även möjligheten att gå som lärling och utbilda mig till att bli glädjeinspiratör. Jag håller mig uppdaterad på forskning inom glädje, medarbetarskap, självledarskap samt utvecklar jag mig själv och mina tjänster regelbundet.

2005 startade jag min resa till att hjälpa andra med enklare medel hitta mera inre glädje och samtidigt utveckla sin inre styrka. Jag har med mina olika erfarenheter skapat ett koncept för att hjälpa människor att lyfta varandra och sig själva och det är det som är min mission. Mitt syfte är att hjälpa människor att förstå att och hur de själva kan bidra, att ta ett ansvar för sig själva. Det börjar med oss själva, vi måste själva göra jobbet, men vi kan göra resan tillsammans med andra.
 * * * * * * * * * * *

Det här brinner jag för?

Människor och välmående, att alla ska kunna få möjlighet att känna mer glädje i sina liv. Vi kan skapa mer glädje i livet än vi tror.

Jag vill hjälpa människor att öka sin inre potential och kunna utvecklas, samtidigt som det är viktigt att alla borde få må bra, trivas i livet och känna livsglädje. Jag drivs av att se andra människor komma till insikt, att de kan mycket mer än de tror. 

 * * * * * * * * * * *

När jag växte upp så var jag väldigt blyg och osäker, jag vågade inte ens räcka upp handen på lektionerna. Jag visste inte vad varken självkänsla eller självförtroende var. Min första chef som jag hade när jag sommarjobbade i högstadiet var en viktig person som såg mig och hon fick mig att inse att jag faktiskt var en bra och klok person som kunde massor av saker bara jag fick chansen. 

Tack vare skådespeleriet efter gymnasiet så lade sig mycket på plats. Jag fick lära känna mig själv under utbildningen. Jag vågade utmana mig själv, hittade ett inre mod, det öppnade upp saker inom mig som jag inte visste fanns och det gav mig en inre styrka. Jag fick nya verktyg som jag använder i min vardag, det har blivit en naturlig del i mitt liv, speciellt när livet känns mörkt och jobbigt. Jag har sen jag var nitton år jobbat med självledarskap utan att ens veta att det var ett ord. 

Vi utvecklas hela livet och vi får inte glömma att vara snälla mot oss själva när det känns tufft. 

Grunden i mitt företag ligger i att alla ska få möjlighet att kunna må sa bra som möjligt både i livet och på jobbet, att de ska få lära sig att lyfta sig själva och varandra. Alla har en enorm inre styrka, även om många inte har fått möjligheten att inse det. Med hjälp av övningar och olika verktyg kan man komma mycket längre än man har trott. 

Vi blir aldrig klara med vår utveckling den pågår hela tiden. Livet förändras runt om kring oss och vi förändras också, men vi kan påverka mer än vi tror. Vi kan påverka hur vi reagerar och agerar. När vi vågar följa vårt hjärta och bjuder in till förändring det är då vi växer som människor och skapar livsglädje.

 * * * * * * * * * * *                                        

Övrigt

Jag är nyfiken på att lära mig nya saker och det har gjort att jag har en bred erfarenhet av olika jobb. Jag tog vad jag kunde på när jag studerade för att slippa ta studielån. 

Har jobbat inom handel, eventbranschen, lokalvård, andra jobb inom teatern (sufflös, publikvärd, marknadsföringsassistent, påklädare).

Jag har även jobbat som maskot, kört foodtruck, varit handläggare, fotograf, skolfotograf bland annat. är även utbildad massör. 

Jag startade mitt företag Contingo (som betyder hända och beröra på latin) 2005.

 * * * * * * * * * * *                                        

Du hittar mer om mig under Media